Moneyveo розпочинає програму підтримки БФ Відродження Захисників України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moneyveo розпочинає програму підтримки БФ Відродження Захисників України

Особисті фінанси
3
У березні 2021 року ми розпочали щомісячну програму фінансування фонду, який займається реабілітацією ветеранів АТО/ООС. Це партнерство підвищить рівень медико-психологічної допомоги підопічних БФ «Відродження Захисників України».
У минулому 2020 році ми відчутно трансформували рівень соціальної відповідальності нашої компанії та запровадили нові КСВ-активності. Адже перед державою та суспільством постало багато питань, вирішення яких потребувало надшвидкої реакції. І ми, як лідери ринку, розуміємо, що повинні стати рушієм покращень і суспільних змін.
Зокрема, у вересні 2020 року ми підписали Меморандум про співпрацю з відомим в Україні та за її межами Благодійним фондом Revived Soldiers Ukraine («Відродження Захисників України»). Цим фондом було відкрито унікальний реабілітаційний центр Next Step Ukraine, у якому проходять оздоровчі курси учасники АТО/ООС. Як розповіла PR-менеджер Next Step Ukraine Олена Кирикович, у кожного, хто побував у реабілітаційному центрі, є своя історія.
«Про наш центр знають і самостійно заповнюють анкети для проходження реабілітації. Всі ці заявки ми розглядаємо, призначаємо зустрічі хлопців із нашими реабілітологами, вивчаємо їхні діагнози — розповіла представниця центру. — Для учасників АТО/ООС, які потрапляють до центру, створені всі умови для комфортного перебування та повноцінного одужання. По-перше, вони проходять щоденні тренування на унікальному та єдиному в Україні обладнанні. По-друге, всі, хто потрапив на реабілітацію до центру NEXT STEP UKRAINE, отримують комплексне обстеження спеціалістів. А, в разі потреби — за благодійні кошти фонду „Відродження Захисників України“ — їх оперують, купують ліки, протези чи пластини, тощо».
ВідродженняРаніше ми вже надавали фінансову допомогу учасникам АТО/ООС та БФ «Відродження Захисників України». І наразі вирішили продовжити цю ініціативу, розпочавши довготривалий проєкт.
Максим Параска, комерційний директор нашої компанії, зазначив, що Moneyveo — соціально проактивна компанія і вона систематично бере участь у благодійних проєктах.
«Минулий рік пройшов під гаслом адаптації до викликів нової реальності, в якій ми опинились через всесвітню пандемію. І я переконаний, що ця адаптація має включати не лише цифрову трансформацію, перегляд бізнес-моделей, застосування Agile-підходів тощо. Зараз бізнес має переглянути свої цілі, додавши до них суспільно-значущі, повинен приносити користь суспільству. Ми у Moneyveo щорічно нарощуємо кількість КСВ-активностей. Адже віримо, що така діяльність допоможе швидше подолати проблемні явища та покращить якість життя. Тому коли ми можемо допомогти — ми будемо допомагати», — розповів Максим.
Для нас у Moneyveo cоціальні проєкти були й залишаються одним з важливих пріоритетів. Так, наразі ми фінансуємо центр для проживання онкохворих дітей «Дача», допомагаємо оргтехнікою Оперативному командуванню «Північ», реалізуємо освітні проєкти. А за наші злагоджені та оперативні дії, направлені на боротьбу з наслідками пандемії, навіть отримали премію «Вибір Країни» у номінації «Краща відповідь на COVID-19».
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас