У Goldman Sachs більше не закликають продавати долар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Goldman Sachs більше не закликають продавати долар

Валюта
1772
У понеділок індекс американської валюти впав на 0,43%, але вже 6 квітня показник піднявся до 92,70, додавши в першій половині дня 0,14%.
Експерти Goldman Sachs відкликають рекомендацію продавати долар, хоча як і раніше ставлять на зростання курсів сировинних валют, таких як AUD і NZD, протягом найближчих місяців.
На думку аналітиків Goldman Sachs, стрімкий підйом американської економіки та зростання прибутковості облігацій США нададуть підтримку долару найближчим часом. Проте, експерти не поспішають відмовлятися від свого раннього прогнозу, згідно з яким низка валют, включаючи австралійський і новозеландський долари, в перспективі зміцняться по відношенню до «американця».
Аналітики брокерської компанії XM, в свою чергу, зазначають, що бути песимістом по відношенню до валюти США сьогодні досить важко, адже на тлі успішної вакцинації і виділення «пакету Байдена» економіка Штатів вже перевершує європейську.
У той же час, стратеги банку ING ставлять на зростання курсу євро до долара в зв’язку з перспективою поліпшення прогнозу МВФ щодо динаміки світової економіки.
В цілому ж настрої по відношенню до американської валюти залишаються позитивними, незважаючи на вчорашнє падіння індексу долара на 0,43%: вже в першій половині дня у вівторок показник піднявся до 92,70, додавши 0,14%.
Згідно з даними торгів, курс євро до долара 6 квітня піднявся до 1,1814 EUR/USD, тоді як в парі з єною «американець» зріс до 110,44 USD/JPY.
Британський фунт у вівторок подешевшав до 1,3885 GBP/USD (- 0,1%), тоді як австралійська валюта просіла до 0,7634 AUD/USD (-0,2%), а пара USD/CNY опустилася до позначки 6, 5490 (-0,2%).
🎬 Дізнавайтеся першими про валютні коливання на YouTube-каналі Finance.ua
За матеріалами:
Banker.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас