АТ «КІБ» надає можливість Клієнтам-фізичним особам автоматично керувати депозитними вкладами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АТ «КІБ» надає можливість Клієнтам-фізичним особам автоматично керувати депозитними вкладами

Особисті фінанси
38
Шановні клієнти!
З метою покращення сервісу обслуговування Клієнтів-фізичних осіб та мінімізації візитів Клієнтів до відділень Банку на період посилених заходів протидії розповсюдженню коронавірусу, повідомляємо, що в разі, якщо ви не маєте змоги обслуговуватися за допомогою системи дистанційного обслуговування інтернет-банкінгу «CIB-оnline», надаємо вам можливість керувати режимом автоматичного продовження строку зберігання коштів за Договором банківського вкладу без відвідування відділень.
Для зняття або встановлення ознаки автоматичного продовження строку зберігання коштів за Договором банківського вкладу вам достатньо звернутися до Контакт-центру Банку 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
Зазначений режим діє до 03.04.2020 та буде подовжений у разі подовження строку дії карантину.
Нагадуємо, що за допомогою дистанційної системи інтернет-банкінгу «CIB-online» Ви можете відкривати та керувати депозитами, отримуючи додаткові бонуси від Програми лояльності, а саме, у разі розміщення депозиту через систему інтернет-банкінгу «CIB-online» Ви отримаєте додатково до діючої ставки +1% у гривні та +0,5% у доларах США або евро. Детально
Умови депозитних вкладів, переваги всіх видів депозитів та умови Програми лояльності можна дізнатися на сторінці.
Для кожної відповідальної компанії найголовніше — це здоров’я та безпека усіх її співробітників та Клієнтів. АТ «КІБ» також не стоїть осторонь та докладає максимум зусиль для протидії вірусу.
Нагадаємо, що Банком передбачено всі заходи безпеки для Клієнтів, які будуть відвідувати наші відділення: наші офіси обладнані усім необхідним для дезінфекції та безпечного функціонування. Всі співробітники банку повністю забезпечені засобами індивідуального захисту.
Ми дбаємо про комфорт Клієнтів, Партнерів та співробітників, їх здоров’я та оптимістичний настрій.
Контакт-центр АТ «КІБ» працює цілодобово 7 днів на тиждень, ми з радістю проконсультуємо Вас за телефоном 0 800 501 200 (дзвінки безкоштовні у межах України).
Бережіть себе та будьте здорові!
За матеріалами:
Комінбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас