Результати розіграшу «Шалена весна» від CCloan — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Результати розіграшу «Шалена весна» від CCloan

Особисті фінанси
24
Для більшості людей Перше квітня — день сміху та веселих жартів, а для шістьох клієнтів CCloan — це ще й щаслива дата, адже сьогодні вони стали переможцями розіграшу «Шалена весна»!
Нагадуємо, місяць тому ми запропонували клієнтам поділитися своїми шаленими планами та мріями на цю весну та отримати шанс виграти один Apple iPhone 12 або один з п’яти Хіaomi Redmi 9А. У розіграші брали участь клієнти, які оформили повторний кредит у березні та залишили коментар під акційним постом на нашій сторінці Facebook.
Тож зустрічайте імена переможців та їх шалені мрії на цю весну:
Юля Олександрівна Деркач
Напевно це неможливо щоб моя мрія збулась цьою весною, але все ж таки я вірю в те що колись вона здійснитися. Я знімаю тік-ток і на певний час маю 5000 людей що на мене підписанні. Довгий час майже кожного дня намагаюсь знімати, мени приносить радість те як виходить все краще. Я бы дуже хотила мати гідний контент і більше людей які мене розуміють, але як би я не намагались розумію що мій не дорогій телефон не може знімати краще. Тому я дуже хочу собі гарну камеру. Мало віриться в те що я зможу виграти apple, але якщо э маленький шанс чому би ним не скористатися? Тільки уявлення того що в мене выйде здійснити мрію чого варті. Ех. Хай всім щастить)
Инна Максимчук
Мрію одружитися!
Ирина Черненко
Хочу оновити меблі в домі! Мрію відпочити своєю сім’єю на Мальдівах!!!
Vitaly Vakulenko
Хочу поїхати відпочивати на природі.
Лиза Шелякина
Мрію переїхати до Нью-Йорку.
Кириченко Валентина
Мечтаю зделать ремонт в доме!!!
Відео з визначенням переможців: www.facebook.com/565 568 756 946 535/videos/1 322 794 614 758 579
Нагадуємо, за умовами розіграшу, перший переможець у списку виграє Apple iPhone 12, інші – по одному з п’яти Хіaomi Redmi 9А. Вітаємо переможців, наші спеціалісти зв’яжуться з вами найближчим часом.
Дізнавайтеся першими про нові розіграші та акції на офіційній сторінці CCloan на Facebook.
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас