До уваги Клієнтів: Інформація щодо роботи відділень АТ «Банк Січ» в період карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До уваги Клієнтів: Інформація щодо роботи відділень АТ «Банк Січ» в період карантину

Особисті фінанси
19
Шановні Клієнти! Сьогодні увесь світ зіткнувся із загрозою стрімкого поширення коронавірусу (COVID-19).
В таких умовах для АТ «Банк Січ» найвищим пріоритетом залишається забезпечення високого рівня банківського сервісу, а також безпека клієнтів і співробітників.
Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб у цей непростий період Ви відчували себе впевнено та мали безперебійний доступ до всіх послуг, які надає Банк.
В першу чергу, звертаємо Вашу увагу, що підрозділи АТ «Банк Січ» продовжують свою роботу, за виключенням відділень, розташованих в приміщеннях торгово-розважальних центрів та Центрів надання адміністративних послуг. У наших відділеннях запроваджено протиепідемічні заходи, завжди у наявності необхідні санітарні засоби.
Водночас, закликаємо Вас відповідально ставитися до власного здоров’я та здоров’я оточуючих: утримуватися від відвідання людних місць (у тому числі банківських закладів), використовувати заходи профілактики інфікування коронавірусом, мінімізувати використання готівки (бо саме на купюрах накопичується значна кількість бактерій).
У зв’язку з цим нагадуємо про можливість отримання банківських послуг онлайн:
Для юридичних осіб та ФОП
За допомогою системи «Клієнт-Банк» для бізнесу ви можете здійснити більшість операцій дистанційно. Інструкція для підключення до системи «Клієнт-Банк»: https://www.sichbank.com.ua/ru/korporativnyim-klientam/klient-bank/.
Телефони технічної підтримки користувачів «Клієнт-Банк»: +38 044 207 14 83, +38 044 207 14 83.
Для фізичних осіб
Швидкий та зручний сервіс оплати комунальних та інших послуг з вашої платіжної картки за допомогою сайту Банку www.sichbank.com.ua :
онлайн платежі (комунальні послуги, мобільний зв’язок, перекази за реквізитами, оплата за послуги інтернету, телебачення, телефонії, страхування, дистрибуції, охорони тощо): https://www.sichbank.com.ua/chastnyim-litsam/mittyevi-platezhi/
перекази з картки на картку: https://www.sichbank.com.ua/chastnyim-litsam/platezhnyie-kartyi/perevod-s-kartyi-na-kartu/
Майже за 10 років своєї діяльності наш Банк неодноразово стикався із викликами ринку та успішно долав кризи. Ми проходили всі перешкоди, адже завжди ставили за приоритет потреби Клієнта.
Ми наголошуємо, що неухильно виконуємо і будемо виконувати свої зобов’язання перед Клієнтами щодо укладених депозитних договорів! Це стосується як діючих договорів, так і договорів, які ще будуть укладатися з Клієнтами банку. Виплати нарахованих відсотків за депозитними вкладами та суми депозитів по закінченню вкладу виплачуються у валюті вкладу (UAN/USD/EUR) своєчасно, на умовах укладених договорів!
Консультацію про послуги та діяльність Банку Ви можете отримати у найближчому відділенні та/або зателефонувавши за номером цілодобового Контакт-центру АТ «Банк Січ»: 0 800 501 000, + 38 044 207 14 40.
Щиро вдячні вам за вибір нашого Банку та співпрацю із нами! Ми впевнені, що і ця ситуація буде вирішена нашими спільними свідомими зусиллями. Бережіть себе!
Ваш, Банк Січ
За матеріалами:
Банк Січ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас