Нова акція «Життя кайфове підключай» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова акція «Життя кайфове підключай»

Кредит&Депозит
10
Мета CCloan — надати фінансову підтримку всім, кому це потрібно. Тож для забезпечення вашої фінансової стабільності та гарного настрою — ми оголошуємо старт нової акції «Життя кайфове підключай»!
З 1-го квітня усі нові клієнти CCloan зможуть отримати першу позику у сервісі лише під 0.01% на день. Відсотки до сплати легко розрахувати за допомогою кредитного калькулятора на сайті. Наприклад, вам необхідно 4000 гривень на 10 днів, відсоток до сплати складатиме лише 4 гривні. Максимальний термін позики — 30 днів, після цього ви можете скористатися послугою пролонгації та продовжити термін дії договору в Особистому кабінеті.
Оформлення заявки на позику займає 10−15 хвилин. Ще швидше зареєструватися можна за допомогою BankID, до речі, реєстрація через BankID дасть можливість отримати гарантовану 20% знижку на відсотки по наступній позиці. Деталі цієї акції за посиланням.
А ще більше вигідних пропозицій на нашій сторінці Facebook — приєднуйтесь та підключайте кайфове життя з CCloan! Ми дбаємо про ваш фінансовий добробут.
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас