Компанія CCloan отримала «Фінансовий Оскар» у номінації «Кращий онлайн кредит» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія CCloan отримала «Фінансовий Оскар» у номінації «Кращий онлайн кредит»

Кредит&Депозит
22
Вже чверть століття журнал Бізнес визначає кращі банки та страхові компанії на вітчизняному ринку. Уперше цього року до вже звичних номінацій додали спеціальні нагороди для учасників ринку мікрофінансування.
Результати були ще більш очікувані, ніж зазвичай, адже 2020 рік змусив фінансовий ринок розвиватися в абсолютно нових умовах та пристосовуватися до небачених викликів.
Компанії-лідери визначалися у 3 етапи: складання редакцією short-list з топ-10 фінустанов, оцінювання претендентів незалежним журі та відкрите онлайн-голосування на сайті business.ua. На підставі отриманих результатів були оголошені кращі організації в усіх основних та профільних номінаціях.
  • І ми раді повідомити, що цього року компанія CCloan стала переможцем номінації «Кращий онлайн-кредит» за створення найбільш зручного сервісу онлайн-кредитування населення.
  • Також нас відзначили другим місцем у номінації «Небанківський кредитор року», цю нагороду ми отримали за впровадження найбільш збалансованих за ціною та умовами продуктів кредитування.
  • А наша програма залучення та утримання клієнтів була відзначена сріблом у номінації «Краща програма лояльності».
    ccloan
Компанія CCloan отримала «Фінансовий Оскар» у номінації «Кращий онлайн кредит»
Отримати ці відзнаки дуже почесно, адже вони підтверджують, що клієнти, які довіряють нам своє фінансове благополуччя — отримують по-справжньому якісні послуги та професіональне обслуговування. Нам є чим пишатися та є для кого надалі ставати кращими. Дякуємо редакції журналу, експертному журі та нашим клієнтам за визнання!
Ознайомитися з повним рейтингом можна за посиланням: www.business.ua/uk/node/11 735
CCloan — ваша фінансова підтримка!
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас