Іпотечні програми Ощадбанку стали доступнішими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іпотечні програми Ощадбанку стали доступнішими

Кредит&Депозит
991
26 березня Ощадбанк зменшив відсоткові ставки за іпотечними програмами. Останнє здешевлення іпотечних продуктів відбулось у жовтні минулого року. Окрім того, покращено деякі інші умови іпотечних програм: збільшено максимальний розмір кредиту, зменшено розмір комісії тощо.
Про це повідомила пресслужба установи.
Іпотечні програми банку та їх умови:
  • за найпопулярнішою іпотечною програмою «Звісно, зручно» тепер отримати кредит можна за зниженою фіксованою ставкою 12,5% при авансі від 50%. А якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощадбанку, то ставка становитиме 12%. При авансі 30% ставка буде дорівнювати 12,99% (якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощаді – 12,49%). Також збільшився максимальний термін кредитування – до 30 років;
  • за програмою «Звісно, 15» тепер найнижча ставка становить 8%, і вона запроваджується не на 6 місяців, а на цілий рік. Починаючи з 13-го місяця встановлено єдину на весь термін ставку – 13%. Також зменшено комісію за надання кредиту: замість 2,2% вона становить лише 0,99%;

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог 🏡

  • за програмою «Звісно, житло» тепер ставка становить лише 11,49% на весь термін кредитування. За умови оформлення іпотеки за цією програмою клієнт не сплачує комісію за видачу кредиту.
Нагадаємо, у лютому цього року Ощадбанк почав відкриття мережі іпотечних центрів. На сьогодні вже відкрито 28 іпотечних центрів в 23 містах України. Іпотечні центри надають повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас