Квітневий локдаун: аналітики назвали вакансії, які не бояться обмежень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квітневий локдаун: аналітики назвали вакансії, які не бояться обмежень

Особисті фінанси
8436
Черговий локдаун, який почнеться в Києві з 5 квітня та, ймовірно, пошириться всією країною, може значно погіршити стан ринку праці України.
Аналітики OLX Робота перевірили, які робітничі професії «не бояться» обмежень та можуть забезпечити робітника гідним рівнем оплати — як у форматі «фултайм», так і підробітку.
Найбільш затребуваною робітничою спеціальністю від початку 2021 року є водій — попри карантинні обмеження працедавці розмістили понад 9 тисяч вакансій та пропонують в середньому 19 тисяч гривень на місяць. Професія водія була найбільш популярною й у період березневого локдауну в 2020 році. З того часу заробітна плата зросла на тисячу гривень.
Вже традиційно на другому місці у рейтингу фахівців, які потрібні найбільше в локдаун січня 2021 і березня 2020, опинилися продавці. Зараз, напередодні чергових жорстких обмежень компанії активно шукають таких спеціалістів — 8,9 тисяч пропозицій із зарплатою у 9,5 тисяч гривень на місяць.
Квітневий локдаун: аналітики назвали вакансії, які не бояться обмежень
У трійці найпопулярніших робітничих професій опинилися й вантажники — 3 тисячі вакансій. Працівникам пропонують у середньому 10,2 тисячі гривень.

Отримати гроші до зарплати 💸

Під час локдауну є сенс звернути увагу також на такі вакансії: кур’єри, касири, комплектувальники замовлень, оператори віддаленого call-центру.
Чимало підприємств через локдаун змінили свій формат й тепер пропонують робітникам працювати з дому: на OLX Робота тільки для Києва протягом березня розміщено понад 2 тисячі вакансій із варіантами віддаленої роботи.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас