Google запустив сервіс оцифровки документів Stack — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google запустив сервіс оцифровки документів Stack

Технології&Авто
494
Експериментальний підрозділ Area 120 компанії Google випустиво новий продукт під назвою Stack. Це додаток, за допомогою якого користувачі можуть сканувати документи різного розміру, систематизувати їх і зберігати в Google Drive. Ідея Stack належить Крістоферу Педрегалу – співзасновнику EdTech-стартапу Socratic, який Google придбав в 2018 році, зазначає TechCrunch.
Функції Stack:
  • Для початку користувачеві необхідно сфотографувати документ, який він би хотів оцифрувати. Stack перетворить його в PDF-файл, дасть йому ім’я і запропонує категорію – «стек» для збереження.
  • Після сканування Stack візьме з документа ключову інформацію, наприклад – загальну суму до оплати на рахунках або номер страхового поліса, по якій користувач зможе швидко знайти необхідний файл. Це відрізняє сервіс від сканера Office Lens компанії Microsoft.
  • Stack може автоматично зберігати всі оцифровані документи на Google Drive. Якщо користувач вирішить видалити додаток, всі файли залишаться у нього під рукою.
  • Доступ до всіх документів може бути додатково захищений процедурою сканування обличчя або відбитка пальця.
Stack поки доступний тільки власникам Android-пристроїв у США. Версії для iOS поки немає, але в Google відзначили, що створять її, якщо у користувачів буде така потреба.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас