Оновлена ​​Subaru Outback виходить на ринок (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оновлена ​​Subaru Outback виходить на ринок (фото)

Технології&Авто
1670
Японська компанія нарешті привезла до Європи Subaru Outback.
Subaru представила Outback останнього покоління майже 2 роки тому на автосалоні в Нью-Йорку, але тільки зараз універсал виходить у продаж на європейський ринок. Компанія сподівається поліпшити показники продажів минулого року і вже в квітні дилери бренду приступлять до реалізації моделі. Однак, автомобіль відрізняється від того, який представлений в США.
Outback для США пропонується з 2,4-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом потужністю 260 кінських сил, але в Європі модель буде доступна тільки з 2,5-літровим двигуном без наддуву потужністю 180 к.с.

Subaru Outback
Він також може похвалитися переробленою безступінчастою трансмісією (CVT), яка імітує передавальні числа восьмиступінчастої автоматичної коробки передач, в той час як втрата потужності була зменшена на 22% завдяки новій гідравлічній системі та більш низької в’язкості масла. Як і слід було очікувати від Subaru, Outback 2021 року доступний в Європі, має стандартний повний привід.
Оновлена ​​Subaru Outback виходить на ринок (фото)
Новий Euro Outback – від більш просторого салону до збільшеного дорожнього просвіту – володіє всіма поліпшеннями, які ми спочатку бачили в моделі для США. Крім того, всередині стало тихіше, ніж раніше, за рахунок поліпшеної звукоізоляції лобового скла і вікон передніх дверей. Крен кузова знизився на колосальні 50% за рахунок переходу на платформу SGP з новими посиленими кузовом і шасі.
Оновлена ​​Subaru Outback виходить на ринок (фото)
Subaru Outback
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас