У Міністерстві охорони здоров'я пояснили, чи будуть обмеження у вакцинації проти COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Міністерстві охорони здоров'я пояснили, чи будуть обмеження у вакцинації проти COVID-19

Казна та Політика
373
У Міністерстві охорони здоров’я пояснили, чи будуть обмеження у вакцинації проти COVID-19 громадян, які не записалися до листка очікування.
Про це розповів заступник міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрової трансформації та цифровізації Ярослав Кучер.
«Нас часто запитують, що якщо людина відсутня в списку очікування, чи буде це обмеженням для її вакцинації при настанні відповідного етапу для її цільової групи. Тобто, якщо ви не записалися, чи вакцинують вас, коли настане ваша черга. Ні, це не буде для вас якимось обмеженням. Але я б радив для того, щоб прискорити цей процес, бути в цьому списку», — сказав Кучер.
За його словами, найчастіше до листка очікування вакцинації записуються люди у віці від 21 до 39 років, рідше — понад 80 років.
24 лютого в Україні розпочалася кампанія з вакцинації. Під час першого етапу щеплення отримують медики, які працюють з хворими на COVID-19, бригади швидкої допомоги, співробітники лабораторій, які тестують на COVID-19, мешканці та персонал будинків для літніх осіб, військовослужбовці, які проходять службу в районі проведення ООС.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас