Forward Bank увійшов до рейтингу ТОП digital-банків України за версією журналу Banker.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank увійшов до рейтингу ТОП digital-банків України за версією журналу Banker.ua

Особисті фінанси
20
Forward Bank вдруге серед кращих digital-банків країни в рейтингу, який опубліковано в журналі Banker.ua. У чотирьох номінаціях взяли участь 24 банки, обраних редакцією, включаючи державні і комерційні. Місце банку в кожній номінації визначалося згідно зі спеціально розробленою редакцією методикою, яка включала збір та аналіз інформації як з відкритих джерел, так і з платних сервісів.
Forward Bank – у першій десятці серед комерційних банків у таких номінаціях:
ТОП найпопулярніших сайтів банківforward-bank.com/
Для визначення рівня популярності враховувалися дані від аналітичних компаній SimilarWeb, Alexa та Semrush, які займаються дослідженням поведінки користувачів в мережі. Для аналізу враховувалася статистика сайтів за весь 2020 рік, крім показника SimilarWeb Traffic (за 6 місяців). Позицію банку в рейтингу визначає середнє значення серед усіх показників.
Найпопулярніші мобільні додаткиForward online
Рейтинг враховує кількість та рівень оцінок банківських мобільних додатків для клієнтів-фізосіб в інтернет-маркетах App Store та Google Play. Також береться до уваги місце додатку серед усіх додатків в категорії «Фінанси», а також кількість завантажень програми з Google Play.
«З початку пандемії ми значно прискорили роботу по діджіталізаціі банку і розширили можливості нашого інтернет-банкінгу, які дозволяють здійснювати ще більше операцій і послуг без візиту клієнта до відділення. Тому такі оцінки заслужені і дуже приємні!» – коментує Андрій Кисельов, голова правління Forward Bank.
Поряд з тим Forward Bank опинився серед тринадцяти кращих комерційних банків у номінаціях, за якими можна визначити популярність банку як бренду в мережі інтернет, де враховувалися запити українською, англійською та російською мовами по Україні з 1 січня по 31 грудня 2020 р. у пошуковій системі Google та кількість підписників у соцмережах Facebook, Instagram и Telegram станом на 21 лютого 2021 року.
Ознайомитися з повною версією рейтингу можна придбавши журнал за посиланням.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас