На дорозі від Києва до кордону з Білоруссю почався капітальний ремонт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На дорозі від Києва до кордону з Білоруссю почався капітальний ремонт

Казна та Політика
779
В межах президентської програми «Велике будівництво» Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) розпочало капітальний ремонт траси М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі.
Про це повідомляє пресслужба Укравтодору у Фейсбуці.
Цьогоріч Укравтодор одночасно відновлює три ділянки: 19 км в районі обходу Броварів, 25 км від Броварів до межі Київської області, а також 37 км у Чернігівській області. Під час капітального ремонту буде відновлено та посилено дорожнє покриття, відремонтовано шляхопроводи, встановлено нові дорожні знаки, зовнішнє освітлення, а також нанесено розмітку.
Капітальний ремонт здійснюється в межах проєкту «Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до м. Києва», що впроваджується за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.
Роботи виконує азербайджанська компанія AzVirt, за дотриманням технічних норм ремонту стежитиме корейська Dongsung Engineering CO. За планом, ремонт траси завершать за 2 роки.
Зазначається, що міжнародна траса М-01 проходить через Київську і Чернігівську область до КПП «Нові Яриловичі» на кордоні з Білоруссю. Востаннє капітальний ремонт на ній проводили в 70-90-х роках минулого століття.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас