Данілов пояснив, чому Україна не реагує на санкції США проти Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данілов пояснив, чому Україна не реагує на санкції США проти Коломойського

Казна та Політика
865
Україна не реагує на американські санкції проти Ігоря Коломойського та народних депутатів Олександра Дубінського й Андрія Деркача, бо не отримувала від США відповідних документів.
Про це секретар РНБО Олексій Данілов сказав в ефірі «Радіо НВ».
«Якщо країна, яка ввела санкції, передаватиме свої документи в Україну, ми розглядатимемо їх у відповідних інститутах, після чого можуть відбуватися ті процеси, про які ви зараз говорите. Це не моя примха чи якогось іншого члена РНБО — ми маємо справу з документами», — заявив він.
Нагадаємо, 5 березня Ігор Коломойський і найближчі члени його сім’ї потрапили до санкційного списку США. Там українського бізнесмена звинувачують у причетності до масштабної корупції. Вашингтон заявив, що чекає від Києва розслідування обставин виведення коштів із ПриватБанку та іншої кримінальної діяльності Коломойського.
На початку січня США ввели санкції проти семи фізосіб і чотирьох українських компаній. Під обмеження потрапив, зокрема, депутат Олександр Дубінський. Підставою для запровадження санкцій проти нього стала публікація «плівок Деркача» й розкручування цієї теми в медіа з метою, як вважають у США, вплинути на результати виборів президента США.
За матеріалами:
The page
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас