Компанія GMC оновила позашляховик GMC Terrain (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія GMC оновила позашляховик GMC Terrain (фото)

Технології&Авто
632
GMC Terrain 2022 модельного року отримав посилену версію AT4, але позбувся двигуна. Турбо-четвірка потужністю 170 к.с. – тепер єдиний вибір для покупців.
Версія AT4, орієнтована на бездоріжжі, доступна для кросовера Acadia, пікапа Sierra і позашляховика Yukon, але ніколи не була доступна для компактного кросовера GMC Terrain – дотепер. В рамках оновлення 2022 модельного року Terrain тепер пропонується в більш «жорсткій» версії, яка додає міцну передню сталеву захисну пластину, великі позашляхові шини і зовнішню обробку чорним хромом.
З рестайлінгом вся модельна лінійка GMC Terrain отримала міцну передню панель з решіткою радіатора більш «сміливого» дизайну, а також оновлені світлодіодні передні фари і задні ліхтарі. Для Terrain 2022 модельного року доступні чотири нові колірні варіанти, а також нові колісні диски розміром 18 і 19 дюймів.
Інтер’єр відрізняється новою обробкою і тканинними матеріалами. У «базі» тепер пропонуються бездротовий зв’язок Apple CarPlay і Android Auto, а 8-дюймовий дисплей для водія доступний в стандартній в топовій комплектації Denali. Крім того, проекційний дисплей вперше доступний для версії SLT і нового виконання AT4, а також входить в стандартну комплектацію Denali.
Фото: GMC Terrain
GMC Terrain обладнаний заводським комплектом GMC Pro Safety, який включає в себе функцію автоматичного екстреного гальмування, допомога в утриманні смуги руху з попередженням про виїзд з неї, попередження при лобовому зіткненні, гальмування перед пішоходом попереду, індикатор відстані спостереження і автоматичну допомогу при перемиканні дальнього світла.
Під капотом оновленого GMC Terrain розташований 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 170 кінських сил і 275 Нм крутного моменту в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Terrain 2021 року також ще пропонувався з більш потужним 2,0-літровим I4 з турбонаддувом потужністю 252 к.с. і 352 Нм, але цей агрегат більше не доступний для моделі 2022 року. Продажі Terrain SLE, SLT і AT4 почнуться влітку 2021 року, а GMC Terrain Denali 2022 року надійде в дилерські центри цієї осені.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас