Сучасні газифікатори – відтепер і в Україні завдяки Укргазбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сучасні газифікатори – відтепер і в Україні завдяки Укргазбанку

Особисті фінанси
22
Державний Укргазбанк та виробник обладнання для альтернативної теплогенерації НВП «Ганза» вперше в Україні підписали меморандум про співпрацю. Тож відтепер за програмою «Доступні кредити 5-7-9» для бізнесу доступні сучасні технології українського виробництва тепла та електроенергії. А саме – можливість якомога ефективнішого спалювання щепи та відходів деревини. Мова про летючі фракції у її складі, що не забруднюють повітря, а лише генерують теплоенергію та тепло.
Таким чином, піклуючись про захист довкілля, Укргазбанк пропонує кредити на проекти, що дозволяють суттєво зменшити витрати та використання викопних ресурсів.
«Вже 5 років ми слідуємо еко-стратегії. За цей час було реалізовано понад 500 масштабних проектів на 30 млрд грн. Екопроєкти, зокрема з відновлюваної енергетики та енергоефективної модернізації, складають майже 35% кредитного портфелю, що свідчить про успішність, популярність та ефективність «зеленого» банкінгу в Україні. Тож впровадження нових прогресивних технологій – черговий вагомий крок до енергофективності», – зазначає Родіон Морозов, заступник голови правління Укргазбанку.
На думку фахівців, саме газифікатори – влучне рішення з точки зору енергоефективності. Особливо вигідно їх використовувати в секторах, де сировина для виробництва тепла – це відходи виробництва: зокрема, у деревообробній і в меблевій промисловості, або у муніципальних котельнях в регіонах з лісозаготівельними підприємствами.
«Українські газогенератори нічим не поступаються європейським аналогам, але при цьому значно дешевші. Більш того, ми пропонуємо комплексне рішення для бізнесу: забезпечуємо технологічну підтримку, як під час установки газифікаторів, так і при їх подальшої експлуатації», – зазначає керівник компанії «Ганза» Вадим Гридчин.
Завдяки державному Укргазбанку сучасні українські технології стають доступними для бізнесу в рамках кредитної програми «5-7-9».
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас