Приходь не один – лови 600 грн і шанс на 0,01%! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приходь не один – лови 600 грн і шанс на 0,01%!

Особисті фінанси
8
Класно, коли багато друзів. А в Moneyveo на цьому можна ще й круто заробити! Вривайтесь у мега-френд-акцію «Приходь не один – лови 600 грн і шанс на 0,01%!». Приводьте новачків до сервісу та забирайте 600 грн за кожного, хто візьме в Moneyveo свій перший кредит за вашою порадою! А також автоматично ставайте учасником суперрозіграшу 100 промокодів на кредит Smart під 0,01% на день
Як заробити 600 грн?
З 12 год. 00 хв. 19.03 по 31.03. 2021 року запросіть друга до сервісу одним зі способів:
Надішліть другові з вашого Особистого кабінету на moneyveo.ua SMS/email із пропозицією взяти перший кредит у Moneyveo.
Опублікуйте партнерське посилання на будь-якому онлайн-ресурсі. Воно є в Особистому кабінеті – в розділі «Приведи друга».
Якщо запрошений перейде за вашим посиланням або з вашого SMS/email-повідомлення та оформить кредит, вам буде нараховано 600 грн.
Пам’ятаєте?..
Ви отримаєте бонус, якщо раніше ваш друг не був зареєстрований у Moneyveo. А також нехай запрошений перед оформленням кредиту очистить файли cookie в браузері.
Як виграти промокод?
Щойно ваш друг візьме кредит – ви автоматично станете учасником розіграшу промокодів на кредит Smart під 0,01% на день Чим більше френдів приведете – тим більше шансів на виграш.
Щасливчиків-переможців визначимо 01.04 за допомогою сервісу генерації випадкових результатів random.org. Промокоди надішлемо в SMS та на email.
То ви готові набивати гаманець хрусткими купюрами? Тоді вперед дзвонити друзям!
Акція діє на території України (за винятком тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях, Автономної Республіки Крим та м. Севастополь).
Офіційні правила акції тут).pdf
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас