Нова висота: Альона Андронікова — лідер трансформації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова висота: Альона Андронікова — лідер трансформації

Особисті фінанси
23
Журнал «Власть денег» оголосив результати рейтингу «Топ 25 найуспішніших жінок українського бізнесу». Переможницею в номінації «Лідер трансформації» стала наша Group СЕО Moneyveo Альона Андронікова.
Альона дала інтерв’ю виданню, щоб поділитися своїм секретом успіху.
«Я впевнена, що не існує ніяких «чоловічих» чи «жіночих» сфер, крім найбільш фізично ємних. Успіх визначає насамперед професіоналізм. А він ніяк не залежить від гендеру. Я б навіть сказала так: бізнес — як водіння. Не має значення, жінка або чоловік за кермом — водій повинен знати правила, слідувати до своєї мети і отримувати задоволення від подорожі», — підкреслила Group СЕО Moneyveo Альона Андронікова.
Альона розповіла про своє бачення успішного керівника. Вона вважає, в ньому повинна бути пристрасть до експериментів, здоровий драйв, наполегливість характеру. Крім того, важливо, щоб лідер постійно удосконалював свої вміння.
«Потрібно прокачати в собі всі ключові навички: лідерство, управління змінами, емоційний інтелект і, звичайно ж, мотивацію. Також зараз необхідно нарощувати крос-функціональні знання. Тобто постійно поглиблювати і розширювати свої професійні компетенції. Наприклад, у мене три вищі освіти і кожні два роки я проходжу додаткові курси. Таким чином мені вдається розширювати знання в суміжних областях. Це дозволяє нестандартно підходити до робочих завдань, аналізувати їх з різних ракурсів », — уточнила Альона.
Також Group СЕО Moneyveo розповіла про інноваційні підходи в бізнесі та на чому ґрунтуються робочі процеси в нашій компанії. Наприклад, Moneyveo сфокусована на трьох важливих елементах: стратегії, екосистемі та потребах клієнтів. Ми намагаємося створити максимально зручний маркетплейс кредитних продуктів. Наша екосистема будується за принципом Digital 360 — цифрові технології впроваджуються в усі напрямки бізнесу (кредитний скоринг, антифрод, лідогенерацію і маркетинг, створюються власні UX/UI-агентства, хаб-розробки, Research&Development та інше). Ми постійно вивчаємо нові потреби користувачів і створюємо можливості для їх реалізації через додаткові продукти і сервіси.
Нам дуже приємно, що наша Group СЕО підкорює все нові і нові вершини. Ми пишаємося тобою, Альоно! Так тримати. А далі — більше!
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас