Кредобанк переходить на видачу лише чіпованих та безконтактних карток Mastercard для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк переходить на видачу лише чіпованих та безконтактних карток Mastercard для бізнесу

Особисті фінанси
18
Кредобанк припиняє видачу платіжних карток з магнітною стрічкою і цілковито переходить на видачу карток з чіпом та безконтактних карток Mastercard для юридичних осіб.
«До уваги клієнтів АТ «Кредобанк». Повідомляємо вам, що з 29 березня 2021 року банк, виконуючи вимогу Міжнародної платіжної системи Mastercard, вилучає з продажу картки з магнітною стрічкою для юридичних осіб та повністю переходить на емісію чіпових/безконтактних карток», — йдеться в повідомленні Департаменту карткового бізнесу Кредобанку.
Зауважимо, що Кредобанк пропонує перелік платіжних карток Mastercard: Миттєва картка, Mastercard Business Contactless, Mastercard Corporate. Різниця між ними полягає у вартості обслуговування, а також доступі до таких сервісів як «Консьєрж сервіс», доступу до лаунж зон в аеропортах Business Lounge Key, системі знижок на сервіси оренди автомобілів та інше.
Ви також можете обрати зручний пакет обслуговування вашого бізнесу у Кредобанку для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Нагадаємо, з 1 березня 2021 року Кредобанк припинив видачу платіжних карток з магнітною стрічкою для приватних клієнтів.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас