OnePlus розповіла про швидкість зарядки моделі 9 Pro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus розповіла про швидкість зарядки моделі 9 Pro

Технології&Авто
377
Китайська компанія офіційно підтвердила, що її новий флагман OnePlus 9 Pro отримає підтримку фірмової 50 Вт бездротової зарядки.
За заявою компанії, цей пристрій повністю заряджає гаджет від нуля до 100% заряду батареї рівно за 43 хвилини, а дротова зарядка займає не більше півгодини.
Що стосується бездротової зарядки, то в тізері застосовується звичайне застереження — ви досягнете такої швидкості, тільки якщо зарядите OnePlus 9 Pro за допомогою бездротового зарядного пристрою OnePlus 50 Вт, яке випускається разом з телефоном.
Проте, зарядний пристрій дозволить вам розмістити телефон на ньому вертикально або горизонтально, це означає, що тепер можна дивитися відео під час бездротової зарядки.
Компанія вже показала новий бездротовий зарядний пристрій з кабелем USB-C.
У смартфонах OnePlus 9 Series буде використовуватися акумулятор, який складається з двох осередків. Новинки отримають 65 Вт дротову зарядку. З її допомогою повністю зарядити пристрою можна буде за 29 хвилин.
Анонс OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro відбудеться вже наступного тижня. Смартфони побудовані на SoC Qualcomm Snapdragon 888, оснащені екранами 2К з кадровою частотою 120 Гц і абсолютно новою камерою Hasselblad.
Серія OnePlus 9 буде оснащена сенсором Sony IMX789 з можливістю відеозйомки 4k 120 кадрів в секунду і підтримкою 12-бітного RAW.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас