OnePlus представила смартфон, що змінює свій колір (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OnePlus представила смартфон, що змінює свій колір (відео)

Технології&Авто
1812
На початку року OnePlus показала концептуальний смартфон Concept One з зникаючою камерою. Тепер компанія анонсувала новий концептфон – OnePlus 8T Concept. Його фішкою ставкорпус, що змінює колір.
Найчастіше сучасні смартфони пропонуються в кількох колірних рішеннях, між якими користувачу доводиться вибирати. OnePlus 8T Concept вирішує цю проблему, позаяк може змінювати свій колір. На тильній стороні пристрою є спеціальні вставки, які в залежності від певних сценаріїв можуть бути сірими або синіми. Такий незвичайний ефект досягається за рахунок використання спеціальної плівки, що містить оксид металу в склі, при подачі напруги на яку змінюється валентний стан іонів металу, що дає зміну кольору.
Крім того, що це виглядає вкрай незвично, OnePlus показала кілька сценаріїв застосування цієї технології. Наприклад, корпус, який змінює колір, може сигналізувати про вхідні повідомлення або дзвінок, коли смартфон перебуває в беззвучному режимі.
Ще однією унікальною особливістю OnePlus 8T Concept став модуль міліметрових хвиль (mmWave) – тієї ж технології, що використовується в мережах п’ятого покоління. Він дозволяє управляти пристроєм без безпосереднього дотику до нього. Наприклад, користувач може помахом над блоком камер, де і знаходиться цей модуль, відхилити або прийняти вхідний дзвінок. Крім того, смартфон може відстежувати те, як людина дихає.
Як і у випадку з OnePlus Concept One, компанія не планує продавати OnePlus 8T Concept. Це пристрій – демонстрація технологій, які потенційно можуть з’явитися в майбутніх смартфонах.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас