СГ «ТАС» виплатила понад 740 тис. грн за розтрощений Mercedes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ «ТАС» виплатила понад 740 тис. грн за розтрощений Mercedes

Особисті фінанси
79
Аварія із застрахованим Страховою групою «ТАС» позашляховиком Mercedes-Benz G 63 сталася на Черкащині. Автомобіль рухався головною дорогою, коли просто на нього з перехрестя на чималій швидкості виїхала снігоприбиральна машина. Уникнути зіткнення не вдалося. В результаті лобового удару було вщент розбито передню частину позашляховика: капот, бампер, обидві блок-фари, лобове скло тощо.
Страхова група «ТАС», де Mercedes було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, виплативши власникові автомобіля належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 743403 грн.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно міцно утримає провідні позиції на ринку автострахування України. Так, за підсумками 2020 року компанія увійшла до ТОП-5 страховиків на ринку КАСКО та традиційно посіла перше місце на ринку як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки».
Зокрема торік СГ «ТАС» було оформлено 987602 поліси ОСЦПВ, а кількість укладених впродовж року договорів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників сягнула 95208. В свою чергу, договорів страхування наземного транспорту було оформлено протягом 2020 року 48819.
Загалом за рік компанією було виплачено за укладеними договорами страхування 887,58 млн грн відшкодувань, з яких 735,21 млн грн – за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас