Топ-10 високооплачуваних вакансій, на які беруть без резюме — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-10 високооплачуваних вакансій, на які беруть без резюме

Особисті фінанси
27175
Як вказано на Work.ua, без резюме на роботу готові брати фахівців із сфер продажів, краси, перевезення та харчування.
Відповідну добірку вакансій підготували у Work.ua.
Більшість кандидатів на території України вказували як бажану зарплату в межах 9 тис. -15 тис. грн. За найвище винагороду за працю 57 тис. грн погоджувалися працювати 1 227 кандидатів.
Вакансії, на які беруть без резюме.
Компанія з 25-річною історією «Некос-Ріелті» шукає в Києві 10 менеджерів з продажу нерухомості. Майбутнім працівникам платитимуть до 100 тис. грн на місяць.
В Одесі підприємство CUBE ONLINE розглядає кандидатів на посаду менеджера з продажу в Google maps. На цій роботі потрібно буде підключати бізнес до нової послуги від Google. Пропонують зарплату 25 тис. грн + бонуси.
Uber Service шукає водіїв на нові авто в Києві. Автомобілі — Hyundai Accent, Peugeot 301 2019−2020 року випуску. Зарплата — в середньому 16−25 тис. грн.
Є вакансія водія-експедитора на розвезення води в Києві. Його шукає компанія «Аляска». Пропонує зарплату — 40 тис. грн. Водія-експедитора на перевезення харчових продуктів у Харкові шукає Zakaz.ua. Зарплата — до 25 тис. грн.
У Львові шукають барбера у барбершоп Mister Perfect на зарплату 10−25 тис. грн. Ще одна вакансія перукаря, на яку можна відгукнутися без резюме, є в одеському салоні Burberry. Там потрібен перукар-універсал, який вміє робити чоловічі, жіночі, дитячі стрижки, фарбування, укладання та процедури з догляду. Зарплата — від 10 до 25 тис. грн.
У Києві з’явилась вакансія майстра манікюру і педикюру в нейлс-барі Nude на зарплату 15−25 тис. грн. Обіцяють надати матеріали для роботи і якісну нову техніку для стерилізації інструментів, але самі інструменти у майстра повинні бути.
Ужгородська пивна ресторація «Клепач» шукає шеф-кухаря. Це молодий заклад, тому на посаді потрібно буде почати з самого початку — скласти меню, навчити персонал, налаштувати процеси. Обіцяна зарплата становить 25 тис. грн.
Готельно-ресторанній компанії «Ільзас Груп» потрібен су-шеф. Працювати треба буде в Києві. У вакансії вказано зарплату 32−35 тис. грн.

Довідка Finance.ua:

  • Аналітики robota.ua проаналізували, що відбувалося на ринку праці у січні 2021 року на території України. Переважна більшість роботодавців (5819) на території України пропонували кандидатам зарплату в межах 11−15 тис. грн; 4374 роботодавці готові були платити 7−11 тис. грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас