«Мобільний капітал» від МТБ Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Мобільний капітал» від МТБ Банку

Кредит&Депозит
52
«Мобільний капітал» від МТБ Банку
«…до ощадливості нас спонукає бажання
поліпшити своє становище, притаманне нам від народження…
Більшість людей прагне поліпшити становище, збільшуючи
своє майно. Це – найбільш звичний і найпростіший засіб,
а найнадійнішим способом примножити своє багатство є заощадження».
Адам Сміт
Людська сутність, спрямована на накопичення заощаджень, корисна не лише для самої людини, що створює собі фінансові «подушки». Справа в тому, що макроекономічна ситуація, насамперед, залежить від рівноваги заощаджень та інвестицій. Різні економічні теорії висувають постулат про те, що рівність чистих інвестицій валовим заощадженням може забезпечити рівність сукупного попиту та сукупної пропозиції. І жодних заперечень тут не може бути. Тому заощадження громадян – це той головний внутрішній інвестиційний ресурс, від якого залежить розвиток бізнес-середовища країни. У МТБ Банку це добре розуміють, тому пропонують своїм клієнтам привабливі умови для розміщення коштів на депозитах, а завдяки одному з продуктів – «Мобільний капітал» – можна не тільки зберігати, накопичувати, отримувати дохід, а й користуватися своїми коштами у будь-який момент.
- Мотив завбачливості – це коли людина заощаджує частину доходів на випадок непередбачених обставин, коли різко зростає невідповідність між доходами та витратами з сімейного бюджету. Це – своєрідна страховка. Оскільки непередбачені обставини трапляються зненацька – людина має право використовувати свої заощадження саме тоді, коли вони вкрай потрібні, – зазначив Голова Правління ПАТ «МТБ Банк» Юрій Кралов. – Саме тому ми пропонуємо нашим клієнтам продукт «Мобільний капітал». Людина заощаджує, отримує відсотки на вклад, але може вільно користуватися своїми коштами. А ще – з 16 березня ми підвищили ставку до 4,5% у гривні – це дуже приваблива пропозиція.
«Мобільний капітал» від МТБ Банку – це безстроковий депозит, який можна відкрити не лише у гривні, а й у доларах чи євро (ставка 0,2%), при цьому клієнти мають можливість користуватися платіжною карткою, розраховуватися в магазинах, а також онлайн, без комісії знімати гроші у будь-якому банкоматі України та здійснювати поповнення у будь-який момент.
За матеріалами:
МТБ Банк (Марфін Банк)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас