Ще трохи — і нова «Дача» відкриється! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще трохи — і нова «Дача» відкриється!

Особисті фінанси
18
Друзі, ви знаєте, як Moneyveo піклується про тих, хто найбільше потребує допомоги — хворих дітей, безпритульних тварин, військових на реабілітації та передовій.
З 2018 року ми разом із БФ «Запорука» фінансуємо будівництво нового центру для онкохворих дітей та їхніх батьків «Дача». Там безкоштовно проживатимуть сім’ї, що проходять лікування у київському Інституті раку.
Ще раніше ми фінансували утримання орендованого будинку «Дачі», але меншого за розміром.
Що на зараз?
Наразі на будівництві нового центру тривають завершальні ремонтні роботи. Повним ходом відбувається укладання плитки. Підлога вже готова у підсобних приміщеннях, на кухні, в залі та коридорах першого поверху. Нещодавно розпочалась укладка плитки в санвузлах.
Внутрішні стіни у будівлі вже повністю готові до фарбування. Зараз обирається колір оздоблення, який пасуватиме до відтінку вкладеної плитки.
До приміщень вже замовлені міжкімнатні двері, а також розробляється проєкт меблювання кімнат.
«Зовні «Дача» теж набуває нових обрисів: доставлено обладнання для котельні, повністю утеплений фасад будинку, розпочато монтаж панелей на його вентильованій частині», — розповідає президент БФ «Запорука» Наталія Оніпко.
Центр «Дача» — це друга домівка для багатьох українських родин, які приїздять до Києва на лікування діток в Інституті раку. І саме завдяки благодійній підтримці пацієнти та їхні рідні зупиняються тут безкоштовно.
На будівництво нового центру БФ «Запорука» було зібрано понад 11 млн грн з необхідних 18 млн грн.
Ми й надалі будемо допомагати дачникам усім необхідним. Аби підтримати сім’ї маленьких пацієнтів і вберегти їх від зайвих витрат.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас