Лише 2% українців вважають економічну ситуацію в Україні «доброю» - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лише 2% українців вважають економічну ситуацію в Україні «доброю» - опитування

Особисті фінанси
700
Більше половини українців оцінюють економічну ситуацію в країні як «дуже погану» або «досить погану», і лише 2% — як «добру» або «дуже добру».
Про це свідчать результати опитування Центру Разумкова, проведеного з 5 по 9 березня.
«Лише 18% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі, 66% дотримуються думки, що події розвиваються в неправильному напрямі. 68% опитаних оцінюють економічну ситуацію в країні як „дуже погану“ або „досить погану“ (і лише 2% — як „добру“ або „дуже добру“, а 28% — як „не погану і не добру“)», — свідчать результати опитування.
Дещо краще оцінюється опитаними рівень добробуту їх родини. Так, 44% оцінюють його як «дуже» або «досить» поганий, 45% — як «не поганий і не добрий», 9% — як «добрий» або «дуже добрий».
Крім того, лише 9% вважають, що у найближчі 3 місяці економічне становище країни зміниться на краще, 9% сподіваються, що за цей час зміниться на краще рівень добробуту їхньої родини.
В той же час, 30% респондентів вважають, що у найближчі 3 місяці економічне становище країни зміниться на гірше, 23% — що за цей час зміниться на гірше рівень добробуту їхньої родини. Найбільш поширена думка, що ситуація за 3 місяці істотно не зміниться — 52% і 56% не очікують змін у цих сферах.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас