Ryanair запускає 18 маршрутів із України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair запускає 18 маршрутів із України

Особисті фінанси
869
Ryanair запустить 18 маршрутів з України з переходом на літню навігацію, яка почнеться з переведенням стрілок на літній час 28 березня.
Про це пише avianews.com.
Відновлення польотів за 37 маршрутами відкладено на травень, червень і липень.
Продажі квитків за ще шістьма напрямами закриті. Йдеться про рейси з Києва в Будапешт, Манчестер, з Херсона в Катовіце, з Одеси в Афіни, зі Львова в Меммінген і Будапешт. Це може свідчити як про те, що Ryanair ще не сформував плани щодо польотів, так і про можливе закриття маршрутів.
Мережа найбільшого лоукостера Європи з України в квітні включатиме 13 напрямів з аеропорту Бориспіль. У список увійшли Відень, Софія, Берлін, Бергамо, Рим, Вільнюс, Гданськ, Катовіце, Краків, Познань, Варшава, Вроцлав і Лондон.
Також з початком літнього розкладу Ryanair планує полетіти з Одеси в Берлін, Рим, Гданськ, а також зі Львова в Бергамо і Рим.
Відновлення польотів з Харкова і Херсона відкладено до травня.
Можливі зміни графіка польотів:
  • перед купівлею авіаквитків пасажирам слід враховувати, що зараз авіакомпанії дуже динамічно змінюють розклад. При складанні графіка вони враховують попит на маршруті. На нього впливає можливість подорожі в ту чи іншу країну з метою туризму, а також необхідність проходити карантин і здавати тести;
  • при цьому європейське і українське законодавство дозволяє авіакомпаніям не виплачувати пасажирам компенсації за зміну розкладу або скасування рейсів, якщо до вильоту залишається більше 2 тижнів;
  • таким чином, якщо авіаперевізник бачить, що на маршрут продано мало квитків, він може скасувати рейс і виплатити пасажирам тільки вартість авіаквитків.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас