Представлено ​​подовжену Skoda Octavia Pro (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено ​​подовжену Skoda Octavia Pro (фото)

Технології&Авто
7073
Уже знайома нам Octavia нового покоління дісталася до Китаю. І на місцевому ринку Skoda буде продавати особливу версію своєї найпопулярнішої моделі: спільне підприємство SAIC VW представило подовжений ліфтбек Skoda Octavia Pro. Компанія і перш займалася «розтягуванням» моделей спеціально для китайського ринку, але то були кросовери Yeti і Karoq. А подовженням Октавії в компанії зайналися вперше.
Колісна база розтягнута на 44 мм – з 2686 до 2730 мм. Вся надбавка, як водиться, дісталася заднім пасажирам: на другому ряду стало просторіше. А габаритна довжина Pro-версії – 4753 мм проти 4689 мм у нашого ліфтбека. Втім, Superb з колісною базою 2841 мм і довжиною 4869 мм залишився неперевершеним.
Але не тільки збільшеною довжиною відрізняється від глобальної моделі китайська Octavia Pro. Бампери з великими заглушками спереду і псевдодифузором ззаду у неї майже такі ж, як у європейській «зарядженій» версії RS: видалені ходові вогні, зате додана порція хрому. А на передніх крилах і дверях з’явився додатковий декор.
Для китайської машини передбачений дисплей медіасистеми на 12,1 дюйма. Збереглися віртуальні прилади (10,3 дюйма) і проекційний екран. Плюс оригінальні варіанти обробки.

Основним в Китаї стане тандем турбомотора 1.4 TSI (150 к.с.) і семиступінчастого «робота» DSG: адаптувати до цього двигуна традиційний «автомат» в Китаї не стали. Буде і механічна коробка передач. А до того ж такі Pro-ліфтбеки матимуть незалежну задню підвіску, тоді як у нас і в Європі для 150-сильних версій передбачена «балка».

На китайському ринку нова Skoda Octavia Pro з’явиться вже в квітні. Але в інших країнах довгобазні ліфтбек годі й чекати.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас