ДПС нагадала, коли треба сплатити податок на прибуток за 2020 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПС нагадала, коли треба сплатити податок на прибуток за 2020 рік

Казна та Політика
402
Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що 11 березня 2021 року є останнім днем сплати задекларованих сум податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств за результатами 2020 року.
Про це йдеться на сайті ДПС.
Відповідно до норм Податкового кодексу України платники податків зобов’язані самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданих ними деклараціях, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання податкової декларації.
Оскільки граничним терміном подання податкової декларації з податку на прибуток підприємств за 2020 рік є 01 березня 2021 року, то сплатити податкові зобов’язання слід не пізніше 11 березня 2021 року.

Довідка Finance.ua:

  • Глава комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Гетманцев розповів, чи підвищать в Україні податки для ФОПів: в Україні найближчим часом підвищувати податкові ставки для фізосіб-підприємців (ФОПів) не будуть. При цьому з наступного року запустять обов’язковий облік їх оборотів, що дозволить відділити дійсно дрібний бізнес від середнього і великого, який використовує ФОПи для мінімізації податкових платежів.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас