Старі iPhone і iPad скоро позбавляться підтримки нових версій WhatsApp — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старі iPhone і iPad скоро позбавляться підтримки нових версій WhatsApp

Технології&Авто
546
Месенджер WhatsApp, що належить Facebook, є одним з найпопулярніших додатків для миттєвого обміну повідомленнями. Тепер стало відомо, що програма скоро перестане оновлюватися на старих iPhone і iPad, які все ще досить популярні як пристрої для дітей або літніх користувачів.
Twitter-аккаунт WABetaInfo, що публікує новини, пов’язані з нововведеннями в месенджері і його роботою, повідомив, що Facebook працює над бета-версією WhatsApp під номером 2.21.50. Повідомляється, що в цій версії додатка буде скасована підтримка iOS 9, яка є останньою доступною для таких пристроїв, як iPhone 4S, iPod Touch 5, iPad 2, iPad 3 і iPad mini першого покоління. Хоч всі ці пристрої досить сильно застаріли, вони як і раніше затребувані як пристрої для дітей і людей старшого віку. Очевидно, що і стабільні версії WhatsApp перестануть підтримувати роботу на iOS 9.
Варто відзначити, що відмова від підтримки iOS 9 є не єдиним нововведенням WhatsApp Beta 2.21.50. Повідомляється, що в новій версії додатку будуть перероблені архівні чати, які тепер зможуть похвалитися поліпшеним призначеним для користувача інтерфейсом.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас