СЕО CCloan Наталія Клєвакіна отримала нагороду Лідер ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕО CCloan Наталія Клєвакіна отримала нагороду Лідер ринку

Особисті фінанси
10
Раді поділитися чудовою новиною — директор CCloan Наталія Клєвакіна потрапила в рейтинг кращих експертів фінансового ринку України та отримала нагороду «Лідер ринку».
«Приємно отримати таку високу оцінку своєї роботи. Перш за все, хотілося б подякувати нашим клієнтам за підтримку і за постійну мотивацію ставати краще. Ця перемога була б неможлива без згуртованої команди професіоналів, з якими легко ставити амбітні цілі та досягати їх», — прокоментувала Наталія Клєвакіна.
«Лідер ринку» — нагорода, якою медіаресурс delo.ua щорічно відзначає топових представників банківського, мікрофінансового, страхового та інвестиційного ринку за їх професійні успіхи та досягнення в діловій сфері.
Результати рейтингу залежали від онлайн голосування, голосування експертів та редакції delo.ua. Тому ще раз дякуємо вам, шановні клієнти, за підтримку нашої команди, а також журі та редакції за створення рейтингу професіоналів своєї справи.
Про Наталію Клєвакіну:
Наталія має понад 19 років досвіду роботи у фінансовому секторі, вищу освіту за напрямом «Фінанси і кредит», спеціалізація «Банківська справа», а також «Правознавство». За її плечима багаторічний досвід роботи на фінансових ринках, зокрема діяльність в найбільших страхових компаніях України. Останні 2 роки очолює міжнародну fintech-компанію CCloan. За цей час під її керівництвом було запущено безліч кредитних продуктів та IT-рішень. Успішно керує командою з понад 300 співробітників.
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас