Кредобанк дарує 12 смартфонів iPhone 12 за розрахунок платіжними картами Mastercard — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредобанк дарує 12 смартфонів iPhone 12 за розрахунок платіжними картами Mastercard

Особисті фінанси
9
Кредобанк спільно з Mastercard розпочав акцію «Ваші щасливі дванадцять». Клієнти Кредобанку, які користуються дебетовою чи кредитною картками Mastercard, матимуть шанс отримати в подарунок iPhone 12 за платежі картою.
Учасниками розіграшу є чинні та нові клієнти Кредобанку, які здійснили протягом акційного періоду щонайменше одну оплату за товари чи послуги в мережі Інтернет на суму від 250 гривень.
Акція «Ваші щасливі дванадцять» триватиме до 31 травня 2021 року в три етапи — з 1 березня до 31 березня, з 1 квітня до 30 квітня та з 1 травня до 31 травня. Щомісяця, після завершення кожного з етапів розіграшу, будуть оголошені 4 переможці, які отримають сучасні ґаджети iPhone 12.
Дізнайтеся більше про щасливу картку у своїй кишені
«Кредобанк у партнерстві з Mastercard постійно дарує клієнтам корисні подарунки за розрахунки банківськими платіжними картами. Для участі у цій акції не потрібно реєструватися — всі транзакції беруть участь у розіграші автоматично. Більше оплат — більше шансів на перемогу!» — говорить директор Департаменту карткового бізнесу АТ «Кредобанк» Дмитро Лучко.
Участь в акції не беруть платежі з рахунку, операції в онлайн-банкінгу, оплата ставок у гральних закладах, лотерейних квитків та дорожніх чеків, а також операції з отримання готівки.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас