«Тарифна» комісія має намір оштрафувати сім газзбутів і облгаз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Тарифна» комісія має намір оштрафувати сім газзбутів і облгаз

Фондовий ринок
670
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, має намір оштрафувати 7 газзбутів і один облгаз за порушення правил постачання газу.
Як передає Укрінформ, це випливає з порядку денного засідання енергетичного регулятора на 5 березня, оприлюдненого на сайті НКРЕКП.
Так, НКРЕКП має намір оштрафувати ТОВ «Київоблгаз Збут»; ТОВ «Поліссягаз»; ТОВ «Газопостачсервіс»; ТОВ «Газовик»; ТОВ «Кременчукгаз-постачання»; ДП «Шепетівкагаз», ПАТ «Шепетівкагаз» за переведення споживачів без відповідних заяв на приєднання або недотримання терміну включення споживачів до реєстру. Найбільший штраф — 850 тис. грн — може отримати ТОВ «Кременчукгаз-постачання». Очікується, що на 425 тис. грн оштрафують ДП «Шепетівкагаз» і ТОВ «Поліссягаз».
ТОВ «Азовгаз» може отримати 102 тис. грн штрафу за повторне порушення, яке полягає в недотриманні термінів розміщення на своєму сайті інформації про ціну газу для населення на наступний період.
А ПрАТ «Мелітопольгаз» очікують 850 тис. грн штрафу за ненадання постачальнику «останньої надії» інформації про споживачів на території, де воно здійснює ліцензовану діяльність.
Як повідомляв Укрінформ, 12 лютого 2021 року НКРЕКП вперше анулювала ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу компанії – постачальнику природного газу через системне порушення нею вимог законодавства та ліцензійних умов.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас