Розіграш «Шалена весна» від CCloan — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розіграш «Шалена весна» від CCloan

Особисті фінанси
27
Погодьтеся, усі ми дуууже зачекалися приходу весни, адже весіння пора завжди приносить з собою нові ідеї, плани та енергію для їх втілення. Тож пропонуємо вам зустріти цю шалену весну разом з CCloan та виграти один Apple iPhone 12 або один з п’яти Хіaomi Redmi 9А.
Хочу виграти телефон, що робити?
Отримати повторну позику (другу, третю і так далі) у період з 01.03.2021 по 31.03.2021 року включно.
Бути підписаним або підписатися на нашу сторінку у Facebook.
У коментарях під акційним постом на Facebook написати про свої шалені плани та ідеї на цю весну. Наприклад, про наміри переїхати до іншого міста, отримати права, записатися на курси танго чи одружитися. Будемо раді почитати про ваші великі та маленькі наміри!
Обов’язково вказати у коментарі з вашою шаленою історією номер свого кредитного договору. Це допоможе нам швидко ідентифікувати вас як клієнта компанії та перевірити наявність кредиту в акційний період. Важливо: кредитний договір має цифровий формат і закінчується на «-А».
Коли чекати результати?
Уже 1 квітня на сайті www.ccloan.ua будуть оголошені імена 6 щасливчиків, які першими випадуть у списку random.org.
Перший переможець за списком, який дотримався усіх правил розіграшу, отримає один Apple iPhone 12. Наступні 5 переможців, що дотрималися умов, виграють один з п’яти Хіaomi Redmi 9А.
Будьте уважні, у розіграші враховується лише 1 коментар від однієї людини. Ваш коментар обов’язково має містити номер кредитного договору.
Чекаємо на ваші коментарі у групі Facebook. Діліться з нами шаленими історіями цієї весни та вигравайте один з шести новеньких телефонів!
За матеріалами: CCloan
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас