Президент Євроради назвав умови для покращення бізнесу та інвестицій в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент Євроради назвав умови для покращення бізнесу та інвестицій в Україні

Казна та Політика
313
Під час спільної з президентом Володимиром Зеленським прес-конференції на КПВВ «Щастя» на Донбасі глава Євроради Шарль Мішель зазначив, що Україні потрібно багато зробити саме для судової реформи та боротьби з корупцією.
«Українські громадяни заслуговують на судову систему, яка поважатиме правовладдя, боротиметься за кращі інтереси і демонструватиме, що немає безкарності для злочинів. Це головні умови, які забезпечують те, щоб український народ побудував інститути влади. Це має найбільше значення, щоб покращити умови для бізнесу та інвестицій в Україні», — сказав він.
Також Шарль Мішель додав, що Україна віддана боротьбі з корупцією. Тому Європейський Союз підтримує судову реформу і готовий надалі надавати фінансову і консультаційну підтримку на цьому шляху.
Напередодні Володимир Зеленський анонсував реформу правосуддя. Серед іншого, вона передбачає створення суду присяжних. Наразі готові вже два законопроекти, що дадуть старт його роботі.

Довідка Finance.ua:

  • Індекс очікувань ділової активності (ІОДА), що розраховується Нацбанком, в лютому підскочив до 48,8 з 37,6 в січні, і це найкращий результат з жовтня 2020 року.
  • Інститут місцевого бізнес-омбудсмена планують запровадити у кожному регіоні. Окрім цього, хочуть створити інформаційні, інкубаційні, акселераційні центри підтримки бізнесу.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Факти і коментарії
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас