У Німеччині в експлуатацію введуть потяг на водневих паливних елементах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині в експлуатацію введуть потяг на водневих паливних елементах

Технології&Авто
561
У Німеччині введуть в експлуатацію потяг на водневих паливних елементах Coradia iLint. Тестування розпочнуть в травні 2021 року на мережі залізниці Zollernalbbahn, яка розташована на південному заході країни.
Потяг працюватиме на водневих паливних елементах. Він має низький рівень шуму і нульові викиди, повідомляє IWR.
ILint особливий своєю комбінацією інноваційних елементів: чистого перетворення енергії, гнучкого накопичення енергії в акумуляторах, а також розумного управління тяговою потужністю та енергією. Потяг розробили для роботи на електризованих лініях. Це чистий та стійкий транспорт, який демонструє високі показники продуктивності.
Німецька транспортна компанія SWEG підписала угоду з французькою машинобудівною компанією Alstom. Сторони домовилися про тестування потяга протягом 8 місяців.
Проєкт тестування водневого потяга Coradia iLint фінансує Міністерство транспорту землі Баден-Вюртемберг. Головна мета випробувань – перевірити ефективність потягів, які працюють на водневому паливі, і встановити, чи є вони альтернативою дизельному транспорту. Крім того, влада прагне накопичити досвід експлуатації такої техніки.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас