Понад 484 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за розбитий BMW — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 484 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за розбитий BMW

Особисті фінанси
141
Ожеледиця – чи не найбільша небезпека для автомобілістів взимку. І саме через неї в холодну пору року стається величезна кількість аварій на дорогах.
Дорожньо-транспортна пригода із застрахованим Страховою групою «ТАС» автомобілем BMW X3 сталася на Житомирщині. На слизькій дорозі машину занесло, водій втратив контроль над кермуванням і в результаті допустив з’їзд авто на узбіччя, де воно врізалося в дерево. На щастя, ані сам водій, ані його пасажири внаслідок аварії не постраждали, а ось автомобіль зазнав пошкоджень. Так, в результаті удару було пошкоджено одну з дверей машини та розбито лобове скло.
Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини справи, визнала випадок страховим та врегулювала його, виплативши автовласникові страхове відшкодування в розмірі понесених ним збитків. Сума виплати склала 484693 грн.
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» є унікальною розробкою СГ «ТАС», що включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням та різної вартості. Так, програма «1 зірка» передбачає страховий захист виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення або викрадення автомобіля. За програмою «2 зірки» також покриваються збитки, спричинені пошкодженнями авто в результаті ДТП, дій третіх осіб, стихійного лиха, а також розбиття скла. За програмою «3 зірки» автовласники до того ж мають можливість отримати виплату страхового відшкодування без надання довідки поліції. В свою чергу, програма «4 зірки», окрім всього переліченого, покриває збитки автовласника внаслідок пошкодження транспортного засобу, що сталися з інших причин, аніж вказані вище. І програма «5 зірок» передбачає розширене покриття, в тому числі на випадок гідроудару, пошкодження шин, дисків, державних номерів тощо, а також містить низку додаткових цікавих опцій, зокрема «Валютний коридор», «VIP-сервіс» тощо.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас