ВАТ заощадять при виконанні 221 Рішення ДКЦПФР України, опублікувавши Річні звіти емітента до 1 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВАТ заощадять при виконанні 221 Рішення ДКЦПФР України, опублікувавши Річні звіти емітента до 1 червня

Фондовий ринок
871
Відповідно до Рішення Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України (ДКЦПФР) "Про порядок інформування громадськості акціонерними товариствами й емітентами облігацій" №221 від 03.06.03:
1. Відкриті акціонерні товариства і підприємства-емітенти (а також, банки, фондові біржі, інвестиційні фонди, інвестиційні компанії та інші фінансові установи) зобов'язані оприлюднити до 1 червня річну фінансову і консолідовану звітність.
2. Відкриті акціонерні товариства, закриті акціонерні товариства і підприємства-емітенти зобов'язані оприлюднити до 30 вересня річний звіт емітента.
Відповідно до роз'яснень ДКЦПФР у прес-релізі від 07.04.04, відкриті акціонерні товариства і підприємства-емітенти, що оприлюднять до 1 червня лише річний звіт емітента, вважаються виконавшими відразу обидва пункти вищевказаного Рішення, тому що річна фінансова і консолідована звітність включені в річний звіт емітента.
ЗАТ "Інфінсервіс" пропонує послуги по публікації обов'язкової звітності емітентів (акціонерних товариств і підприємств-емітентів, банків, фондових бірж, інвестиційних фондів, інвестиційних компаній та іншіх фінансових установ) на web-сайті FINANCE.COM.UA, відповідно до Договору №6 від 27.08.03 між ЗАТ "Інфінсервіс" і Державним Агентством по розвитку інфраструктури фондового ринку України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас