Доступна іпотека від Глобус Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Доступна іпотека від Глобус Банку

Особисті фінанси
36
Глобус банк – серед перших учасників державної програми «Доступна іпотека 7%».
Глобус Банк став учасником державної програми «Доступна іпотека 7%» зі здешевлення вартості іпотечних кредитів для широкого кола громадян України.
Церемонія підписання угода про співпрацю між Глобус Банком і Фондом розвитку підприємництва (ФРП) відбулася сьогодні в Міністерстві фінансів України.
“Кредитування іпотеки – це найпотужніший інструмент для розвитку економіки, для зростання ВВП”, – зазначив Сергій Мамедов, Голова Правління Глобус Банку, який поставив свій підпис під документом разом з виконавчим директором ФРП Андрієм Гапоном та ко-підписантом Валерієм Майбородою.
“Чекаємо нових партнерів і нових клієнтів. Будемо раді разом розвивати ринок іпотеки в нашій країні. – додав С.Мамедов. – Глобус Банк планує збільшити свій портфель удвічі. Технологічно ми готові видавати хоч 100 кредитів на день”.
Програма «Доступна іпотека 7%» надає можливість людям з відносно невисоким рівнем доходу отримувати житло в кредит з частковою компенсацію відсотків державою.
Близько 5000 сімей зможуть скористатися Програмою у 2021 році. Плановий портфель іпотечних кредитів у цьому році складає 5 млрд грн.
Доступна іпотека від Глобус Банку
Доступна іпотека від Глобус Банку
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас