Twitter анонсував платну підписку на контент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter анонсував платну підписку на контент

Особисті фінанси
247
Twitter анонсував запуск нових функцій. Зокрема, користувачі зможуть стягувати плату зі своїх підписників за доступ до додаткового контенту, а також створювати групи і приєднуватися до них на основі певних інтересів.
Про це повідомляє видання TheVerge.
Функція Super Follows дозволить користувачам Twitter стягувати плату з підписників і надавати їм доступ до додаткового контенту. Як пояснили в компанії, це можуть бути бонусні твіти, доступ до спільноти, підписка на розсилку або значок підтримки.
Вартість підписки становить $ 4,99 на місяць. Користувач зможе скасувати її в будь-який момент. У новій функції Twitter бачить спосіб дозволити творцям контенту отримувати гроші безпосередньо від своїх читачів.
Крім плати за контент, Twitter представив функцію «Спільноти», яка буде працювати як групи в Facebook. Люди зможуть створювати групи за певними інтересами, що дозволить бачити більше твітів, присвячених темам, що цікавлять.
Коли саме компанія почне впровадження нових можливостей, поки що невідомо. Twitter представив функції під час презентації для аналітиків та інвесторів як стратегію розвитку платформи.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас