День фінансів: що можна купити за 200 грн, і якого курсу чекати в березні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: що можна купити за 200 грн, і якого курсу чекати в березні

1598
Четвер, 25 лютого. Минув рік, як Національний банк України ввів в обіг 200-гривневу банкноту 4 покоління.
День фінансів: що можна купити за 200 грн, і якого курсу чекати в березні
Ми вирішили зібрати для вас всі відомості про народну улюбленицю – «двохсотку». Також розбиралися, що сьогодні можна придбати на 200 грн:

Леся 4 покоління: що сьогодні можна придбати за 200 грн 📌

Про інші події четверга:
Плата за самовивіз товарів IKEA. Шведська мережа товарів для дому IKEA в Україні ввела плату за самовивіз товарів з пунктів видачі. Замовлення до 30 кг обійдеться в 39 грн, а замовлення понад 30 кг – 59 грн. Доставка в поштомати теж коштуватиме 39 грн. Нагадаємо, що перший в Україні офлайн-магазин шведської компанії IKEA відкрився 1 лютого в Blockbuster Mall (проспект Степана Бандери, 34 В, Київ).
Безготівкові платежі по-новому. В Україні почали змінювати підходи до регулювання платіжного ринку і створювати умови для розвитку т. зв. безготівкової економіки. Так, в Україні буде 9 типів платіжних послуг: 7 фінансових і 2 нефінансові. Випускати електронні гроші і платіжні картки зможуть не тільки банки, а й інші представники ринку. Для боротьби з кібершахрайством вимоги захисту прав користувачів підвищать.
Взаємовідносини роботодавців і фрилансерів. Кабмін пропонує законодавчо врегулювати взаємовідносини роботодавців і фрилансерів. Планується запровадити нову особливу форму трудового договору – трудовий договір з нефіксованим часом. Сторони за домовленістю можуть визначати час залучення співробітника до роботи, її обсяг і режим виконання. Оплата праці буде проводитися за той час, коли фактично виконається робота.
Квоти на імміграцію іноземних ІТ-фахівців. Згідно з рішенням Кабміну, в 2021 році в Україні зможуть працевлаштуватися 5000 айтішників. Як стверджують в Мінцифрі, залучення іноземних висококваліфікованих ІТ-фахівців дозволить якісно підвищити експертизу українських компаній, зробити їх більш потужними і конкурентоспроможними на світовому ринку.
Дванадцять друзів Оушена іпотечних центрів Ощада. Ощадбанк відкрив 12 іпотечних центрів OSCHAD HOME в Україні. Всього банк планує відкрити 35 таких центрів. У них банк планує надавати кредити, послуги нотаріуса, перевірки, конвертацію і переказ грошей, проведення всіх банківських операцій за угодою купівлі-продажу нерухомого майна.
Тарифи на воду в Європі, країнах СНД та Україні. НКРЕКП провела порівняльний аналіз тарифів на воду у країнах Європи, СНД і в Україні в 2020 році. Як зазначається, Україна входить до десятки країн з найнижчим рівнем тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. Сусідні країни: Польща, Болгарія, Румунія, Словаччина мають істотно вищий рівень тарифу на відповідні послуги.
До речі, про тарифи на газ. За словами в. о. голови Міненерго Юрія Вітренка, після 31 березня ціни на газ для населення не перевищуватимуть 6,99 грн за кубометр, незважаючи на закінчення дії рішення уряду про їх обмеження.
Схема «обману єврономерів». Бажанням українців розмитнити свої авто задешево почали користуватися шахраї. У соцмережах з’явилося дуже багато оголошень з відповідними пропозиціями. Просять небагато – $ 50−100.
Весна вже близько. Чого чекати від курсу? Вийшло нове відео на YouTube-каналі Finance.ua. 🎥 У цьому випуску фінансовий експерт Олексій Козирєв розповість про ситуацію з МВФ, актуальні інструменти інвестування в 2021 році. Також надасть прогноз курсу валют і цін на метали на березень 2021 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас