Справа ПриватБанку: за Яценка внесли заставу в 52 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа ПриватБанку: за Яценка внесли заставу в 52 мільйони

Фондовий ринок
715
За ексзаступника Голови Правління ПриватБанку Володимира Яценка внесли 52 млн грн застави.
Про це повідомила прессекретар Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис.
«За Володимира Яценка внесли заставу в розмірі 52 млн 210 тис. грн», — сказала вона.
Напередодні ВАКС застосував до Яценка запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 діб, тобто до 22 квітня.
Водночас рішенням суду колишньому топ-менеджеру ПриватБанку була визначена можливість внесення застави в розмірі 52 млн 210 тис. грн.
Трьом колишнім високопоставленим співробітникам ПриватБанку вручені підозри в розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах, а також у службовому підробленні, які призвели до розтрати 136 млн грн. Йдеться про колишнього голову правління банку Олександра Дубілета, колишнього першого заступника голови правління Володимира Яценка та першого заступника Голови Правління СК «Інгосстрах» (Дніпро) Олену Бічихіну.
Раніше ЗМІ поширили інформацію про затримання працівниками НАБУ першого заступника Голови Правління ПриватБанку 2016 року Володимира Яценка.
За оперативною інформацією, колишній чиновник планував залишти Україну на приватному літаку в напрямку Відня, вилетівши з Дніпра. Завдяки зусиллям керівника групи детективів і директора НАБУ, які звернулися до Державіаслужби, літак здійснив посадку в аеропорту «Бориспіль», де було розпочато проведення невідкладних слідчих дій.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас