Автоматичні субтитри в Zoom стануть доступними всім користувачам сервісу восени — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автоматичні субтитри в Zoom стануть доступними всім користувачам сервісу восени

Технології&Авто
254
Стало відомо про те, що розробники сервісу відеоконференцій Zoom планують зробити функцію автоматичних субтитрів доступною всім користувачам восени цього року. Користувачі, які потребують автоматичних субтитрів для взаємодії з сервісом, можуть подати заявку на отримання доступу до згаданої функції вже зараз.
Наразі автоматичні субтитри в Zoom, що працюють на основі штучного інтелекту, доступні тільки платним користувачам, тобто тим, хто оплачує преміальний доступ. Нагадаємо, платна підписка на Zoom коштує не менше ніж $150 на рік.
Розробники прагнуть зробити комфортнішим процес взаємодії з сервісом для безкоштовних користувачів, які потребують автоматичних субтитрів у режимі реального часу, таких як люди зі слабким слухом. Такі користувачі вже зараз можуть оформити заявку на отримання доступу до функції до моменту, коли вона стане загальнодоступною.
«Ця форма призначена для користувачів, яким потрібна функція Live Transcription для участі в зборах в Zoom. Якщо ви не потребуєте автоматичних субтитрів, ми рекомендуємо вам почекати до осені 2021 року, коли ця функція стане доступною всім користувачам Zoom», — йдеться в повідомленні розробників, яке супроводжує форму заявки на надання доступу до субтитрів.
Що стосується самої функції автоматичних субтитрів, то зараз вона підтримує тільки англійську мову. Як і у випадку з будь-яким іншим інструментом транскрипції, користувачі повинні чітко промовляти слова, щоб субтитри транслювалися без помилок. Активувати функцію в меню налаштувань може організатор зборів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас