Газову компанію оштрафували за відключення споживачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газову компанію оштрафували за відключення споживачів

Фондовий ринок
491
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), наклала штраф у розмірі 102 тисячі гривень на АТ «Лубнигаз». Штраф накладений за недотримання вимог законодавства, що регулює функціонування ринку природного газу та порушення ліцензійних умов.
Про це повідомляє пресслужба регулятора.
Як зазначається в повідомлені, «підставою для перевірки АТ „Лубнигаз“ були чисельні звернення громадян м. Лубни у зв`язку із припиненням розподілу природного газу АТ „Лубнигаз“ та здійсненням неправомірного визначення річної замовленої потужності».
Відзначимо, «Лубнигаз» була однією з тих компаній, дії якої призвели до тарифних протестів на початку 2021 року. Зокрема, споживачі скаржилися на відключення газу у разі переходу до іншого постачальника газу.
Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) під час засідання 30 січня знизила тарифи на розподіл газу для 13 компаній. Максимальний тариф складатиме 1,79 гривень за кубометр. Серед цих компаній було АТ «Лубнигаз».
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас