Lenovo випустила TWS-навушники для комп'ютерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lenovo випустила TWS-навушники для комп'ютерів

Технології&Авто
533
Компанія Lenovo випустила бездротові навушники ThinkBook Pods Pro, орієнтовані на користувачів ПК. Особливістю новинки, оптимізованої для роботи з Microsoft Skype і Microsoft Teams, стала підтримка двох типів з’єднання з джерелом сигналу. При цьому дизайн моделі перегукується з представленим раніше лептопом ThinkBook, який отримав висувну панель для навушників.
TWS-гарнітура підключаються до ПК не тільки по Bluetooth, але і за допомогою USB-приймача, що входить у комплект. Налаштування та управління навушниками виконуються за допомогою фірмового додатка Lenovo Вud’dy. Завдяки сертифікації Microsoft Skype і Teams можна приймати і відхиляти виклики під час конференц-зв’язку дотиком до корпусу пристрою.
Lenovo випустила TWS-навушники для комп'ютерів
Кожен навушник важить 3,57 грама і оснащений двома мікрофонами з підтримкою функції шумозаглушення ENC (Environmental Noise Cancellation). Комплектний кейс навушників виконаний в оригінальному форм-факторі зі зсувною кришкою. Повна зарядка ThinkBook Pods Pro виконується всього за 30 хвилин, а і їх автономність в режимі розмов становить лише дві години. За допомогою футляра продовжити роботу навушників можна до 20 годин.
Lenovo випустила TWS-навушники для комп'ютерів
Lenovo ThinkBook Pods Pro вже надійшли в продаж в Китаї, але незабаром будуть доступні і на світовому ринку. Вартість новинки становить $155.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас