OPPO показала технологію зарядки по повітрю (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

OPPO показала технологію зарядки по повітрю (відео)

Технології&Авто
587
В рамках виставки MWC 2021 в Шанхаї компанія OPPO представила нову технологію зарядки. Йдеться про по-справжньому бездротову зарядку, що не вимагає фізичного контакту смартфона і поверхні, під якою розташований індукційний елемент.
Демонструючи технологію OPPO Wireless Air Charging, виробник зробив акцент на тому, що смартфон можна просто тримати в руках і повноцінно використовувати, і в цей момент буде відбуватися його зарядка. Демонстрація ж проходила на прикладі концептуального смартфона OPPO X 2021, що розтягується, представленого в середині листопада минулого року.
Повідомляється, що Wireless Air Charging дозволяє заряджати сумісні пристрої по повітрю на потужності до 7,5 Вт. Інші технічні характеристики і подробиці, такі як максимальна відстань для дії технології, поки що не розголошуються. Також невідомі і строки появи цієї технології в комерційних пристроях.
Крім того, в рамках конференції MWC 2021 OPPO анонсувала програму The Flash Initiative, яка спрямована на поширення власної технології швидкої зарядки VOOC для автомобілів, а також встановлення її в громадських місцях. Виробник вже уклав партнерські договори з такими компаніями, як Anker, FAW-Volkswagen, NXP Semiconductors. Відзначається, що сьогодні технологія OPPO VOOC реалізована в більш ніж 30 моделях смартфонів, а в світі її користувачами стали вже більше ніж 175 мільйонів осіб.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас