Hyundai готова поставити Україні 10 поїздів для швидкісної залізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai готова поставити Україні 10 поїздів для швидкісної залізниці

Фондовий ринок
531
Південнокорейська корпорація Hyundai готова поставити Україні 10 поїздів для швидкісної залізниці. Також обговорюється можливість локалізації виробництва основних вузлів в Україні.
Про це на форумі «Україна 30» заявив представник Hyundai Юн Сук Чой.
За його словами, Hyundai зацікавлена в залізничних проєктах в Україні.
«Ми готові надати фінансування для кількох проєктів. Особливо ми зацікавлені в будівництві швидкісної залізниці і поставляємо 10 нових поїздів з 90 вагонами», — зазначив він.
Він додав, що на сьогодні з урядом Південної Кореї обговорюється проєкт з наданням поїздів Фонду співпраці в економічному розвитку. Компанія розраховує на офіційну відповідь Уряду України.
«Також корпорація має намір почати детальні переговори про можливість інвестувати в Україну і передати технології для локалізації виробництва. Запрошуємо президента відвідати проєкт Хюндай в Кореї», — підкреслив Юн.
За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, українська делегація в березні відвідає Південну Корею, де будуть підписані меморандуми з виділенням 2 млн доларів на розробку документації для високошвидкісної залізниці та міжурядова угода.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас