Як отримати витяг з реєстру платників єдиного податку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як отримати витяг з реєстру платників єдиного податку

Особисті фінанси
4386
Режим видачі витягів з реєстру платників єдиного податку доопрацьовано розробником програмного забезпечення.
Про це повідомили у податковій. Наприклад, усі державні податкові інспекції ГУ ДПС у Харківській області, незалежно від їх розташування, здійснюють обробку Запитів про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку (що направлені фізичними особами – підприємцями) своєчасно, у визначені чинним законодавством терміни.
Платник має можливість переглянути та роздрукувати, зокрема, електронний Витяг з реєстру платників єдиного податку (для якого платник зазначив у Запиті спосіб отримання відповіді: «в електронному вигляді») засобами сервісу «Електронний кабінет»:
Як це зробити?
  • Варіант 1. Режим «Вхідні/вихідні документи», розділ «Вхідні», або
  • Варіант 2. Режим «Перегляд звітності» до надісланого Запиту (код форми F1302101) надходить відповідь – Витяг (код форми F1402101) у вигляді додаткової закладки до форми.
Інший спосіб. Якщо з будь-яких причин платники не отримали Витяг з реєстру платників єдиного податку, можна сформувати та направити Запит про отримання Витягу з реєстру платників єдиного податку повторно (наприклад, за допомогою безкоштовного сервісу «Електронний кабінет», режим «Введення звітності», у поточному звітному періоді обрати код форми F1302101 – Запит про отримання витягу з реєстру платників єдиного податку).

Як закрити ФОП 💼

У разі, якщо платнику необхідно мати оригінал Витягу з реєстру платників єдиного податку, який завірено печаткою, необхідно при подачі Запиту про отримання витягу обрати спосіб отримання відповіді: «безпосередньо в контролюючому органі».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас