Microsoft почала видаляти Flash з Windows 10 в обов’язковому порядку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft почала видаляти Flash з Windows 10 в обов’язковому порядку

Фондовий ринок
770
Мicrosoft почала поширювати оновлення Windows 10, яке автоматично і назавжди видаляє Adobe Flash Player з системи. Апдейт Windows 10 під номером KB4577586 доступний через Windows Update (служба Windows Update) і числиться як опціональний, але насправді завантажується автоматично при натисканні кнопки Check for updates (Перевірити оновлення).
Microsoft ще в жовтні випустила оновлення Windows 10, яке видаляє Adobe Flash Player. Однак тоді апдейт був виключно добровільним, його доводилося вручну встановлювати з каталогу оновлень Microsoft Update Catalog. Оновлення поширюється поетапно і повинно стати доступним всім користувачам в найближчі тижні.
Adobe Flash Player був частиною системи Windows більше десяти років. Adobe ще в 2017 році визнала технологію застарілої і оголосила про своє рішення припинити підтримку Flash Player в грудні 2020 року. 12 січня 2021 року Adobe почала блокувати контент Flash від відтворення в Flash Player, так що користувачі тепер не можуть отримати до нього доступ.
За матеріалами:
Portaltele
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас